Servicepagina

 

 

1. Algemeen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle facturen van en overeenkomsten met ‘Quilt at Home’  ‘Quilt at Home’ houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.  Goederen die niet betaald worden blijven ten alle tijden eigendom van ‘Quilt at Home’.

2. Privacy
Uw persoonsgegevens worden door `Quilt at Home` alleen gebruikt voor het doel waarvoor deze aan ons zijn verstrekt.
Concreet betekent dit dat:
• Als u een bestelling plaatst (met of zonder account) gebruiken en bewaren wij uw adresgegevens, bankgegevens en eventueel telefoonnummer alleen voor de verwerking en verzending van uw bestelling.
• Als u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief gebruiken wij uw gegevens alleen voor de verzending van deze nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor bij het verschijnen van een nieuwe editie altijd uitschrijven en zult dan geen nieuwsbrief meer ontvangen.
• Als u zich heeft opgegeven voor een workshop gebruiken en bewaren wij uw adresgegevens, bankgegevens en eventueel telefoonnummer alleen voor de bevestiging en het versturen van aanvullende informatie voor de betreffende workshop.

Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de privacy policy op onze pagina.

3. Prijzen
Alle prijzen zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd per stuk of per eenheid. Prijzen zijn allen inclusief 21%, met uitzondering van boeken, waarover 9% BTW wordt berekend. Prijzen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

4. Afbeeldingen
Afbeeldingen, tekeningen, gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, etc. zijn een benadering en kunnen geen aanleiding tot schadevergoeding en/of ontbinding zijn.

5. Betalingsmogelijkheden 
Bestelde goederen worden pas verzonden nadat uw betaling is ontvangen. Dit kan, afhankelijk per bank enkele dagen duren.
Betaling kan geschieden via iDeal of via overmaken op rekeningnummer (NL87INGB0007257934 t.n.v. `Quilt at Home` te Duiven). 
Wanneer ‘Quilt at Home’ het gefactureerde bedrag niet binnen veertien (14) dagen heeft ontvangen zal de overeenkomst worden ontbonden, u ontvangt dan een annulering van uw bestelling.

6. Verzending 
De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling. De aangegeven tarieven zijn op basis van PostNL en kunnen worden aangepast. 
Bestellingen zullen z.s.m. na ontvangst van de betaling op woensdagen worden verzonden, indien dit mogelijk verzenden wij de bestellingen uiteraard zo spoedig mogelijk.
De levertijd gaat in als het gefactureerde bedrag is bijgeschreven op de rekening van ‘Quilt at Home’.  Indien ‘Quilt at Home’ gegevens nodig heeft van de consument om de bestelling uit te voeren gaat de levertijd in nadat de consument deze aan ‘Quilt at Home’ ter beschikking heeft gesteld.
`Quilt at Home’ is niet tot nalevering van eenmaal geleverde producten gehouden, indien deze producten door hem of zijn leveranciers uit productie zijn genomen of om enige andere redenen uit zijn verkoopprogramma zijn vervallen. Overschrijding van een leveringsdatum geeft de consument nimmer het recht tot enigerlei schadevergoeding tegen ‘Quilt at Home’.

7. Annuleringen
Bestellingen annuleren moet binnen een termijn van vierentwintig (24) uur. Dit dient door de consument schriftelijk (d.m.v. e-mail) aan ‘Quilt at Home` te worden gemeld.

8. Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.
Voor de volledige tekst van het herroepingsrecht alsmede het formulier dat u hiervoor dient te gebruiken verwijzen wij u naar de pagina `herroepingsrecht`

9. Garantie
Schade of verlies tijdens het transport is voor risico van de koper. Wij zullen uw bestelling met zorg behandelen en verpakken en zijn derhalve niet verantwoordelijk voor het transport door(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

  • 02-12-2020 - Mijn prachtige stofjes ontvangen en zo mooi en verzorgd ingepakt....  lees meer
  • 30-11-2020 - Bedankt Jet .
    Wat is de stof voor de achterkant van...  lees meer
  • 27-11-2020 - Hallo Jet

    Heb de stempels binnen met een mooi...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Quilt at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel