Betalen & verzenden

Verzending binnen NLLogo_PostNL
Bestellingen worden verzonden met PostNL, dit geldt zowel voor brievenbuspost als voor pakketpost.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van de artikelen en of het brievenbuspost of een pakket wordt. De tarieven zijn op basis van PostNL. De verzendkosten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

Verzendkosten binnen Nederland (met track & trace)

 Tarief
Brievenbuspost € 4,00
Pakketpost Post NL € 7,00 (tot 2 kg)

Wij trachtn uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen (na ontvangst van betaling) te verzenden. In ieder geval verzenden wij altijd op woensdag!  Er kunnen echter geen rechten worden ontleent aan de geschatte verzendtermijn.

 

Betaalwijzen binnen NL

U kunt gebruik maken van iDEAL om uw bestelling te betalen. Dit is veilig en makkelijk. Uw betaling zal eerder zijn voldaan waardoor uw bestelling eerder verzonden zal worden dan bij vooruit overmaken.

U kunt ook kiezen om zelf het bedrag over te maken. U maakt dan gebruik van  'vooraf overmaken'  en ontvangt een factuur met daarop het factuurbedrag met het verzoek dit over te maken op NL87INGB0007257934 ten name van 'Quilt at Home' te Duiven (dit staat ook op de factuur). Vergeet s.v.p. niet het factuurnummer  te vermelden bij de betaling.  Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling worden klaargemaakt voor verzending. 

Bestellingen vanuit België & Duitsland
Mocht u een bestelling vanuit Belgie of Duitsland willen plaatsen is dat mogelijk indien u het factuurbedrag vooraf betaald. U kiest dan bij de betaalmoglijkheden voor 'vooraf overmaken'.  Daarna ontvangt  u een factuur met daarop met daarop het factuurbedrag met het verzoek dit over te maken op NL87INGB0007257934 ten name van 'Quilt at Home' te Duiven. Voor deze betaling moet u ook het BIC nummer vermelden, dit is: INGNL2A. Vermeld bij overschrijving s.v.p. het factuurnummer dat u per mail hebt ontvangen. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling z.s.m. worden verzonden. 


If you want to place an order from outside the Netherlands and Belgium, please send a mail to info@quiltathome.nl.  An indication of the costs of delivery are given above.

 

Voor overige bepalingen betreffende verzending en betaling verwijzen wij u door naar onze  Algemene Voorwaarden.

Gastenboek

  • 22-10-2020 - Bedankt Jet! Het was weer keurig verzorgd. lees meer
  • 21-10-2020 - Vandaag de stofjes ontvangen. Bedankt voor de snelle levering en...  lees meer
  • 11-10-2020 - Goede middag,
    Bedankt voor de snelle levering van alle...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Quilt at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel