Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@quiltathome.nl

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. De tarieven hiervoor kunt u zien op www.jouwpostnl.n (vb. voor een brievenbuspakketje komt dit op 4,-)

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

•           Quiltstoffen die speciaal op maat gesneden zijn evenals boeken en patronen.

 

Modelformulier voor herroeping

Als u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken klik dan hier voor het formulier dat per mail verstuurd wordt. Vul alle gegevens s.v.p. volledig in.

Onderstaande tekst staat in deze mail (m.u.v. de gegevens die door u moeten worden ingevuld)

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomt betreffende:

•           de verkoop van de volgende goederen:

•           Besteld op* / Ontvangen op*:

 

Ordernummer:

Naam/Namen consument(en):
Adres consument(en):
Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

Gastenboek

  • 02-12-2020 - Mijn prachtige stofjes ontvangen en zo mooi en verzorgd ingepakt....  lees meer
  • 30-11-2020 - Bedankt Jet .
    Wat is de stof voor de achterkant van...  lees meer
  • 27-11-2020 - Hallo Jet

    Heb de stempels binnen met een mooi...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 Quilt at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel